Sült paprika szardellával

 2010.10.23. 20:44

Kezdjünk mindjárt egy isteni előétellel!

A legjobb, ha sikerül kápia paprikát kapnunk (vastag húsú, piros, TV paprika kinézetű), de készítettük már kaliforniaiból is, amikor nem volt más...

A paprikát megsütjük a sütőben annyira, hogy a héja ráncos legyen. Ha készen van, lehúzzuk a héját, és másfél ujjnyi széles csíkokra vágjuk.

Mozsárban összetörünk olívabogyót, bazsalikomot, olívaolajat, szardellát, majd teszünk hozzá fokhagymát és sót ízlés szerint. Ráöntjük a sült paprika csíkokra, és pirítóssal tálaljuk.

Jó étvágyat!

Címkék: olasz gasztro paprika sült szardella gastro előétel kápia

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjemfoztje.blog.hu/api/trackback/id/tr362393921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása