A rizs újjászületése

 2011.01.23. 17:36

Korábban 10 esetből 9-szer, ha választanom kellett a krumpli és rizs között köretként, a krumplit választottam. A rizst nem találtam elég ízletesnek. Aztán jött a 90 napos diéta, a keményítőnapok egyhangúsága, majd Carla Bardi olasz szakácskönyve, mely új távlatokat nyitott meg.

Nem is hinnénk, az olasz konyhában micsoda remek rizsételeket találunk. Felejtsétek el a megszokott csirkés - tavaszi zöldséges rizottót, és ismerjétek meg ezeket a fantasztikus rizottókat, melyek köretként, de keményítőnapon önálló fogásként is megállják a helyüket.

Rizs borsóval és pestoval

Rizottó paradicsommal és bazsalikommal

A bejegyzés trackback címe:

https://ferjemfoztje.blog.hu/api/trackback/id/tr582607761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.